Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och vad är verkligt?


Du sa att det var på ett sätt

men jag såg ett annat


Du sa att jag var tokig

men jag kände något

högst verkligt


Du kunde inte ta det ifrån mig

men du gjorde mig ledsen




Fri vers av livsdans
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-14 09:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Viktig text
att smälta!
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans