Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankespiraler


Paradoxernas dans

Du känner inte dina gränser
förrän du
överskridit dem.

Du vet inte vem du är
förrän du
blivit en annan.

Du kommer inte att kunna vinna
förrän du
givit upp.

Du kan inte hitta hem
förrän du
gått vilse.

Du vet inte vad du tänker
förrän du
skriver ner det.

/ A




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-14 13:59



Bookmark and Share


  ULJO
En tydlig filosofi som du målar upp. Fint tycker jag.
2010-01-19

  Gunnar Hilén VIP
håller med i din filosofi
2010-01-14

  Blåbäret
spännande spiraler...virvlar i tanken med dem lite
2010-01-14

    Trast
Bra aforistik.
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP