Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du andas iallafall samma luft som jag

Det där ärret,
hacket i din överläpp
Perfektion

Hitt hjärta stökar runt
Kaos
Underbart kaos

Men Du fattas
Mina känslor har ingenstans att ta vägen

Åh, denna längtan!
Du andas iallafall samma luft som jag

Min hud, kropp, mina sinnen letar efter dig
Du finns
I varje doft, ljud, ljus

Och även
Även om jag hittar dig i allt
Saknar jag din beröring
Och när du viskar kärlek
Och när du säger att Jag finns.




Fri vers av svartprisma
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 15:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker text om längtan...
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

svartprisma