Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustna men bultande

Glimt av tvåsamhet
men följd av enbart egen skugga
och delade minnen vid längtans avgrund
som stupar i likgilt och vardag

Vart tog min magi vägen,
då Du försvann i Liliths famn

Omfamning mjuk likt bomull
Skyddande som taggtråd
mot inkräktares törst

Vind sopar fotspår i sanden och minnen ur hjärtan,
brustna...

men bultande.

Sentiment och ensamhet rasar mitt skyddande galler

Nu kan ni ta mig
Nu gör jag ej motstånd




Fri vers av svartprisma
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-01 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartprisma