Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara det att...

Jag borde inte och,
Jag får definitivt inte

Tänka i cirklar
På Dig!

Det är bara det att
Du är så fullkomlig och vacker
Med alla dina perfekta brister

Och jag borde verkligen inte
Hoppas på ett Vi igen

Det är bara det att
Hur slutar man älska någon som utgör allt
Som kittlar hela min existens med
Sin egen person

Och som får varenda cell
Att skälva i förtvivlad eufori
Av en ynka given blick

Jag borde låta Dig va´

Det är bara det att
Jag skulle nog

… implodera




Fri vers av svartprisma
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-15 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartprisma