Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du berör mig inte

Vårsnö faller över mitt sovande inre
Jag blundar
Och himlar under locken
Drar snett på ena mungipan
Och känner inget
"Äntligen"
Nu är jag stark, nu rubbar du mig inte


Nu berör du mig inte




Fri vers av svartprisma
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-04 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartprisma