Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland gör livet ont


DRÖMMAR

Att ha någon att dela tankar, upplevelser
och drömmar med, någon som lyssnar
att känna tillit till

Det drömmer jag om, när jag känner rädsla
och ensamhet, någon jag vågar visa mina
svagheter för

Någon som inte går sin väg, när det gör
ont i själen, som stannar kvar, en vän
som ser mig för den jag är




anits 14 januari 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-14 23:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En sån vän önskar jag dig av hjärtat
2010-01-26

  aol
bara så sanna ord, nu har du ju oss vännen
det är givetvis inte samma sak, men kraam.
2010-01-15

  Catharina Edin VIP
Fin text om längtan efter tillitsfull kärlek. Hoppas du den finner -
2010-01-15

  Larz Gustafsson VIP
En sådan person behöver man verkligen.

Fin bild.
2010-01-15

  Eva Helene VIP
Att få känna tillit och att få bli älskad för den man är det är viktigt i livet. Fin bild som kompletterar dina tankar.
2010-01-15

  Bibbi VIP
Känner igen dessa tankar.
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP