Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtfrys

 

fryser smärthutter

med tankar på Haiti

och en vredgad jord




Bunden vers (Haiku) av Berit Robin Lagerholm VIP
Läst 545 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-01-15 10:25

Författaren Berit Robin Lagerholm gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Louvisa
Ord, bild, rubrik; vilken helhet.
2010-02-16

  Anna*
Håller med helt och hållet.
2010-01-22

  walborg
Varmt tack för orden och bilden!
2010-01-19

  arie
starkt med sina mkt träffande och säregna bilder...
ja ibland räcker inte orden till för att uttrycka vad vi känner
men här fungerar det

smärtfrys - smärthutter -vredgad jord -

jag upplever verkligen ordens tyngd i en mylla
samt smärta och allvar blir till adekvata ord i ett sammanhang
som man egentligen inte begriper

vi får meddelanden hela tiden
från alla de hörn av skapelsen

meddelanden som vi måste inse allvaret i

tack
2010-01-16

  Eaglemountains VIP
Tack för denna korta, men intensiva text - STARK - och tack för ett nytt ord, som jag sparar ...... om jag får ..... "smärthutter"
2010-01-16

  lyckeli
tack för att du berikar oss
med smärthutter.
tankar till människorna där...
2010-01-15

  Ingmar Hård VIP
"smärthutter" är bra!
2010-01-15

  Eva Langrath VIP
Instämmer i dina ord
2010-01-15

  Monika A Mirsch VIP
stort isigthett medkännande -
2010-01-15

    ej medlem längre
Smärthutter är ett ord som verkligen lämpar sig för denna katastrof och på många flera!
Strålande Berit!
2010-01-15

  aol
samma här, bra skriftat,
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Berit Robin Lagerholm
Berit Robin Lagerholm VIP