Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslutet……. n:o 60






Hallå sade hon. Heej sade han.
De tittade på varann .

De kände hur de i detta möte nu försvann
Att rymma bort ville dom., till en öde strand

Han såg på hennes leende och log.
Han sade Älskling och hennes hand han tog

Med den andra handen tog han fram ett kuvär
Han ryste av vällust, nu var stunden här

Ur kuväret tog han fram två stycken biljetter
Det var bokade till varmare land

Hon log och hörde inom sig vinjetter
Nu hade hon allt resan i sin hand




Fri vers av Trasig_destination
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-15 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasig_destination
Trasig_destination