Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar över en händelse så hemsk...


Engla.. n:o 27











Du fick leva 10 vårar.
Över jorden de faller mången tårar.

Du fick se en värld så god
men du togs bort i ett mord

Du fick möta ett öde så kallt
önska din mördare svalt

Ditt minne finns för alltid kvar
Du har många som dig i hjärtat nu spar

Din personlighet svävar ovan
mina rader äro för dig, min gåva

Ditt leende ser jag i oändlighetens spår...
jag ryser, är arg, fäller en tår

Denna dikt är för dig......
engla:. Ditt öde berör mig....






Fri vers av Trasig_destination
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-26 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasig_destination
Trasig_destination