Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som ensamstående var livet bra hårt ibland..


tänkvärt n:o 40



Nu sitter jag här igen som sig bör..
inga oljud mig här som stör.

Bara en vacker tystnad som ljuder i min lya..
kom att tänka på att som liten , hur man uppskattade det nya

allt man fick var som rikedom
jag vet att jag blir deprimerad fattig likt sårad.

Men likt attan så köpte jag dom ändå.
vilket nöje var det värt att sätt sina slantar på

hur som haver så vart det nu så
då kan jag sitta här och klaga på

haha så kan det vara
en dag i Rasputins egen lilla pengar saga..

Helgen kom, helgen gick ,
jag från f-kassan inga pengar fick..

vård av barn, men visst fan blåser de oss de självaste fan.
3 månaders väntan på 4 dar.

Är det normalt?
Ja, jag antar det här uti stan..

Nya dagar väntas försenade bli.
nya tider som gör det svårare att si




Fri vers av Trasig_destination
Läst 181 gånger
Publicerad 2010-02-03 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasig_destination
Trasig_destination