Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag minns denna, oj det var ett bara tag sen


Natten n:o 21



Natten kommer kallande på mig likt ett väsen...
Men jag vill vara uppe nu, jag är så kräsen...

Kudden är kall likaså mina täcken...
Och jag kryper ned naken liksom näcken...

Fast någon fiol att spela på har jag ej..
Inte heller en hamn eller en byst på en tjej

Nä bäst att krama kudden denna natt
Har ju en go vän vid min sida, min svarta katt..

Nu är raderna på denna lilla dikt slut..
Tar tag i tangenterna och slår dom bakut




Fri vers av Trasig_destination
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-03 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasig_destination
Trasig_destination