Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja fortätter i mitt sedvanliga skrivande.....


Dekadens n:o 17



Kom du vackra nymf.,
nej göm dig inte....
kom hit du från din skymf

så jag får se på din vackra hamn,
du var mig tamejfan en vacker madam....

Låt mig taga dig omsider detta bord..
Så kan vi skråla och smussla och helga vår jord..

ja, just så du tager ann min mansdom...
kvinna, du var mig viger du har väl inte för dig trolldom

ack längtansfyllda barm så i trind
jag skälver av vällusten mig inom så blind

vad du våter är min sköna..
nu tager vi akten till sängen den gröna

Där vid skänken kan du hänga av dina örhängen.…
kvart senare ,,

Taga på dig kläder nu min nymf.
Det äro dags att tänka på refrängen.…




Fri vers av Trasig_destination
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-03 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasig_destination
Trasig_destination