Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då marken inte öppnade sig fast jag ville….



Ett par år sen , jag och dottern satt och tråka,
lillgrabben krälade och busade.....

Ett samtal. En vän med bil till stranden vi åka
Jag solade, de lekte , jag drack Cola och snusade...

Så kom hon där , hon med dom stora behagen,
Jag var som helt borttagen....

Ett tu tre så var mina bad brallor nere,
och min dotter sade, min pappa har stor bopp.....

Kvinnan tog fram sitt största leende....
Jag önska att marken under mig skred
likt under ett vulkan utlopp

Här låg jag med kuken stående som fan.....

min dotera te höger.
Och hon med behagen stående rakt över..


Jag tänkte på is, jag tänkte på kalla dar
Snegla ned men likt förbannat på topp jag ännu var.

Tog mig i kragen drog upp och sprang mot havet
Hoppas att jag blir kvitt de tunga andetaget


nu var jag säker tänkte jag
Så var det dags för en glass till mig och barna denna dag.

Men vem kom gående om inte miss sexiga matten
ty en hund hon nu hade i sin hann...

Hon sade hej och log, jag heter Lisa

Jag bara vart förstenad fick knappt fram mitt namn
Fast solen rädda mig så under solglasögonen jag mot henne kisa

Sedan var det hemgång åter igen
jag natta barn tänkte på dagen,
och somnade slutligen.....




Fri vers av Trasig_destination
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-15 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasig_destination
Trasig_destination