Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken S




Det var kväll det var sent,
det var på krogen Och det slutade så rent
Jag satt med ett gäng damer och vänner,
vi drack och skåla bland fiender

Då frågade damen S
om jag ville slippa all denna tristess
Ja, svarade jag och log,
så sen vi i en taxi for......

I taxin föreslog hon att vi skall en vän hämta,
jag är med på de tänkte jag och i trappen sedan vänta
Så stod hon där med vän och en gitarr.
Kan du spela fråga hon .

ja svara jag, kan även ta ton, bra hon svara, och sade till kyrkogårn vi nu fara
Inne på kyrkogården slet hon sina kläder
endast trosor fanns kvar, och de var av läder

Så jag spelte på denne egendomliga gitarr med för lite strängar
och Fröken S sprang runt och fotade i nattens ängar
Naken var hon ju näst intill.
Så jag och herr menlös kunde ju inte riktigt sitta still.....


Men ack mina vänner, jag endast på nymfen titta
sen att vi kan har träffats efter den gången,
Det är en annan historia att hitta under tången.......




Fri vers av Trasig_destination
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-15 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasig_destination
Trasig_destination