Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du älska utan sans

Natt utan svett utan dans
Ett liv som letar sig fram
Du tråcklar dig in
Jag tråcklar mig ut
Livet är skört
Vill inte
Älska mig till morgonen bryter seglet
Hala in nattens barn
Somna in
Låt oss för en gång
Låtsas att vi älska utan sans




Fri vers av backsippa
Läst 217 gånger
Publicerad 2010-01-16 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa