Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, vad vill du

Hur in i Helvete
Kan du säga:
Ja det är gott att leva

Skrattande hoppa fram
Som en som jäkla galenpanna
Sjunga : Sånt är livet

Jag kan inget förklara
Låt mig vara

För dig är livet en saga

Inget finns att förklara
Du vill bara vara

Livet är inte en saga

Låt mig bara vara




Fri vers av backsippa
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-16 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa