Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri för tolkning


Pest

Vad jag ser.

Ditt nyfikna vackra förväntansfulla leende, ser jag nu.
Det leende som fick mig att bli pojke igen, utsvulten på skatter.

Det ser jag.

Dina skinande men fortfarande mörka ögon, ser jag nu.
de som fick mig att känna mig varm, trotts jag frös.

Det ser jag.

Du, social, strålande, vacker.
Du, som fick mig att bli glad.

Det ser jag.

Det ser jag nu försvinna.
Försvinna i samma stund som du upptäcker att pesten kommit in.
Pesten som smittade dig till kärlek, för att sedan svika dig.

Det gör ont i mig, men jag vet
att det är värre för dig.

Pesten som brukade vara medicinen har nu blivit din sorg.

Om du bara visste
Bara visste hur mycket jag ångrar
Jag ångrar såren jag skapat
Såren jag skapat i dig.

Jag vill dig allt väl. Du kommer alltid vara en vän.
Förlåt.




Fri vers av Tomas Alexander
Läst 430 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-16 17:15



Bookmark and Share


  Redeemer
Det finns smärta i orden.

Bra skrivet!
2010-01-16

  Bibbi VIP
Smärtsam läsning på något vis som jag har svårt att förklara.
Bokmärke.
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Alexander
Tomas Alexander