Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag rekommenderar att du läser den med någon sekunds paus efter varje rad. Jag har en mening med texten men den är fri att tolkas :)


Vi dansar

du står där
jag är här

Avståndet är långt
men vi är nära

dramatiken ökar
hur länge kan det hålla?

Kan vi dansa även om musiken tystnar?

En blick, en längtan
som delas av två

två vill, två hoppas
på en kärlek

En kärlek.
Som håller fast
fast musiken har tystnat.




Fri vers av Tomas Alexander
Läst 593 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-23 23:42



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Tack för denna finurliga text! Berörs speciellt av orden: "Kan vi dansa även om musiken tystnar?" Jag hoppas det. Grubblar vidare på detta...
2015-02-17

  anits VIP
Tror mig ana vad du menar, mycket
vacker och berörande tycker om den här
2010-04-17

  Michaela Dutius
Anar din mening - tror jag....eftertänksam och vacker text
2010-04-15

  L Patrik W Johansson VIP
Fick den kända rastafarilåten One Love i huvudet men efter den bortklingat...
stod texten på egna ben

Be well,
LPatrikWJ
2010-04-14

  Redeemer
Gillas!
2010-02-24

  Bibbi VIP
Suverän.

Applåd!
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Alexander
Tomas Alexander