Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skitdåligt.. har typ skrivkramp.. säkert de värsta ja någonsin gjort.. uschhhamejjj:-))


Du pratar alltid om sådana fjantiga saker som Shrek och huruvida Gud finns eller inte



det roligaste jag vet är att se dig äta sushi
när du liksom tar lite i taget
och vilar mellan varje tugga
för att titta på mig

som en smällfet Gjert
från rix morronzoo som har ätit lite för mycket
men ändå vill ha mer
aptitlöst och halvtråkigt
men när du höjer blicken i jämnhöjd
med mina ögon


så går det tusen år på en sekund
lava som spricker upp ur en vulkan
ruinerar allt som existerar
och slutligen stelnar till is

men när man ser på klockan
så har det gått en lövfällning
från det att du tittar upp
tills du rodnar och sänker blicken


det är då du bränner dina broar
till mig
önskar att du kunde hålla upp blicken
för det ögonblicket betyder mer än ord

plötsligt glömmer man allt annat
och du skapar en liten glaskula
med bara dig och mig
och någon gullig bakrundsbild innanför min vägg
med hjärta och två
lejon


för det är väl vad vi är
lejon
äter av varandra endast för egen nytta
och du ringer bara när du är uttråkad
det är vad du säger till dina vänner
när de frågar varför du är med mig så mycket

men innerst inne besvarar din blick alla frågor
rädsla
för att vara dig själv


du berättar mycket om allt möjligt
om ditt liv
om Shrekfilmen
om Gud finns eller inte
att morsan bara är sur på dig hela tiden
sådana viktiga saker
som du säger att du inte kan säga till någon annan

men jag ser på dig att du har så oerhört mycket mer att berätta


önskar du kunde sluta prata om alla dessa fjantiga saker
inte låta oktober
och dina glober
rinna genom fingrarna

och sluta titta på rickie lake
ditt liv är mycket mer värt än sådant skit

(glömt att nämna hurdan jag är)


hur som
helst




Vi kanske vågar...ändå

någon gång




Övriga genrer av BrokenHearted
Läst 720 gånger
Publicerad 2005-10-27 16:05



Bookmark and Share


  volatile
jag gillar den här skitmycket verkligen...
skitbra flyt i dikten, skönt språk, avslappnat och fritt.
gillar särskilt det här:

"men jag ser på dig att du har så oerhört mycket mer att berätta"
2005-12-03

    ej medlem längre
Skrivkramp säger du, inte alls skriker jag!

Gillar:
"önskar du kunde sluta prata om alla dessa fjantiga saker
inte låta oktober
och dina glober
rinna genom fingrarna

och sluta titta på rickie lake
ditt liv är mycket mer värt än sådant skit

(glömt att nämna hurdan jag är)"
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted