Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var så länge sen jag skrev något... så länge sen att det smärtar bara jag tänker på det


hej du vackra diktvärld

Hej du vackra värld
jag har saknat dig på tok för länge

bortom farfars död
städmani
och hetsätningar

jag har saknat dig så länge

bortom det som tog mig bort
fanns du fortfarande kvar
och du väntade i det höga gräset
viskandes då och då

iakttagande

och du har lyckats fånga mig igen




Fri vers av BrokenHearted
Läst 881 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-06 20:06



Bookmark and Share


  Just Emotions
vackert o kanonbra!!
2007-10-22

    AnnaGs
bra att du är tillbaka! :D
Härlig dikt!
2007-10-08

  volatile
åh vad jag är glad att du är tillbaka! KRAM
2007-10-07

  Tino
vackert
2007-10-07

  isabel louise
låter som du har haft det tufft, tur att du har hitttat tillbaka :) ja visst e diktvärlden vacker!
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted