Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har varit borta så länge...kanske skriver jag annorlunda? vet inte. tomhet är tomhet fortfarande. men jag hoppas ni tycker om det jag skriver nu, den jag är.


en tisdagsnatt

en tisdagsnatt när strålarna slutat slicka husen och träden
jag tänker på någon vars tankar hakade i mina

jag tänker på hur ditt ansikte var ett aprilväder
ditt leende
din tand som var blyg och gömde sig lite bakom den andra
väggspeglarna immar igen av tårdansen
och
jag saknar dig vacker
men jag är redan uppfläkt
som om ingenting
som att någon spritt ut mina inälvor mellan höghusklyftorna
med en stor smörkniv
din doft når mig i gråstad
när jag tuggar min Napoletana och skrattar åt sorgliga saker
och du doftar sådär som bara du kan dofta

himlen omfamnar stjärnorna, kysser godnatt
jag ber himlen omfamna mig
så jag slipper kanalisera smärtan
så att jag slipper skrika bita mig själv hårt i handen
lysa upp himmelen av svett
av tårdans

ingen ser på flickor med diadem
man tränger de uti universums periferi




Fri vers av BrokenHearted
Läst 1124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-27 10:05



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Häftig text med bra flyt i
gillade slutet
2007-05-20

  The Third Poet
har ju saknat dina ord, så jag antar att jag bara kan sitta, njuta och läsa texten en gång till :)... Tack!
2006-05-09

    Dpressed
Mycket bra. Mer än så finns inte att tillägga för dina formuleringar är som skärsår.
2006-05-02

    livräddaren
du vet hur grym jag tycker du är,detta är inget undantag!
2006-05-02

  tonsoku
fortfarande mycket bra, fortfarande känslorikt på ett lite annorlunda sätt, kanske en aning mer abstrakt än det jag tidigare läst av dig men det är inget negativt över huvud taget... man märker att du vet vad du tycker, och det är underbart hur du kan uttrycka det!! brabrabra!
2006-04-29

  volatile
"men jag är redan uppfläkt
som om ingenting
som att någon spritt ut mina inälvor mellan höghusklyftorna "

åh. jag älskar dig. för du skriver så bra.
2006-04-28

  eflow
Hej
du är min idol på att skriva texter
mycket bra upplagt och bra innehåll
det är så här en text ska låta
tro inte att du har skrivit sämre. det är dina ord och dom ska du vakta med mod.
puss o kram
2006-04-27

  Lola
Vad kul att du är tillbaka!
Oerhört fyndigt beskrivet, det där med den blyga tanden... Gillas!
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted