Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har gått ett tag

Det har gått ett tag, det har gått ett tag
sen du sa hej

Det har gått ett tag, det har gått ett tag
sen vårt senaste adjö

Det har gått ett tag, det har gått ett tag
och jag har fortfarande inte gråtit

jag förvånar mig själv

Jag har inte ringt, jag har inte ringt
du förstår jag har varit stark

Du har inte ringt, du har inte ringt
där är allt som vanligt

Gud ringde, han ringde
han sa att allt skulle bli bra


Så flyg och gör det du måste
det är bara på natten jag verkligen saknar dig
Men morgonen kommer och för med sig en ny dag
och allt bara börjar om igen

Men morgonen kommer
den kommer




Fri vers av BrokenHearted
Läst 790 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-05 19:19



Bookmark and Share


  Tino
Fint som vanligt... Hoppet är det sista som sviker...
/Tino
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted