Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släck

 

människa
människovän

släck

alla lampor

hör klicksånger

häll helelsens olja
i jordskålar
brända av i kärleks eld

strö rosenblad ur hjärtbrunn


andas källströmmar
andas liv

sträcker hand i ljuset


handfjärils purpurvingar
smeka ditt ansiktes innersta


giv mig din hand

ren
i
sannhet

jag skall älska dig för den du är
i andeljus

för den vi är
i vårt andeljus


har jag aldrig älskat tidigare
i jordesfär

låt oss älska i varandra
för livsgärning




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-16 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser