Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaka i din rörelse

 

Var medveten över om hur du sätter din fot in i jorden

var medveten om hur du sätter din fot in i steget

 

var vaksam

var medveten

 

 

skriker rösten

viska den åter

 

 

viner stormen

lägg dig

stilla

ned

 

bida stilla

 

in vänta lugnet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-16 21:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin fin. Har skrivit in den i min diktbok med ett litet hjärta under
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser