Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försök på en knittel...ledd av Verskonstens ABC :)




Alltid...

 

Alltid jobbar mor och far

för att få pengar till mat alla dar.

Barnen får leka ute och inne

för att forma vänskapens sinne.

 

(c) tk.

 




Bunden vers av thyra
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-16 22:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du kan snart alla bunda former du Thyra:
Snyggt!
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra