Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What comes around goes down to...

Jag tar inte skit



Jag behöver inte det



Jag håller mig lugn
och låter skiten rinna av mig




Ty, jag vet att skiten
fastnar inte om man vet
att skiten inte är rättfärdig

Och att den i sitt rinnande
söker sig ner till den lägsta punkten:






Skitkastaren





Fri vers (Fri form) av Pitbullpudelns kärna
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-16 23:06



Bookmark and Share


  thyra
Sanna ord och en bra devis att leva efter. Fint!
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna