Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggad

Skuggor blänger mig, förlänger mig
Vill mig inget ont, ej heller något gott
De stirrar mig i nacken, smyger runt min kropp i alla nyanser av grått
Slickar gåshud på mina armar och visslar oljud i min trumhinna
Grå skepnader omfamnar inte, ej heller tycks de försvinna
Dunkeldansar i ögonvrår
När de inte tror att jag ser passar de på
Förföljer mig vartän jag sitter, står eller går

Jag är numer bara en skugga
av mig själv







Fri vers av prima donna
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-17 20:21



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Sinnesnära om skuggornas neutrala roll. Inser hur man skräms eller förtjusas helt av egen kraft... Bonusstjärna till "När de inte tror att jag ser..."!
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

prima donna