Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du sliter sönder hela henne snart med minnen utav dig så nära mig

Du kallar henne Kitty

Som om hon vore bara din

En sak

En ägodel

Så jävla lätt att snärja

Och när du tröttnar

Så lätt att kasta bort

Har hon mörka ögon?
Har hon vackra händer?
Har hon det jag saknade?
Är hon det jag aldrig var?

En vacker dag genomskådar även hon dig

Även hon ser dina lögner

Och vet du?

Den dagen är inte vacker

Det är dagen då du till mörkret för evigt

Förlorar dig själv

Medan vi som en gång kastades bort

Vi dansar vidare i ljuset




Fri vers (Fri form) av Vargadotter
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-17 18:35



Bookmark and Share


  Amandaaa
Jag tycker om den här texten, väldigt känslosam och vacker!
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Vargadotter
Vargadotter