Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlösheten livnär galenskapen

Som om vintern trots allt andas ut något mer än
ett virrvarr av urblekta

önskedrömmar

och inte längre trasar sönder
alla många långa nätter




Fri vers (Fri form) av Vargadotter
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-19 14:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt!
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Vargadotter
Vargadotter