Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi lever i ett snöoväder

Det slår så hårt
Det slår så fort
Jag hinner inte riktigt med

Och ändå är det bara snö och vind mot fönsterglasen




Fri vers (Fri form) av Vargadotter
Läst 489 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-17 18:36



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
det brusat så
vinden pinar in
slag av snöänglar som briserar då det träffar fönsterglaset kan göras lång

I ursinnig vitaktig och hänsynslös exploderande vindkaskader
finns vi där inom skyddande väggar och låter oss misshandlas psykiskt av vindens oljud och pinan som snön ger

Psykiatrin har nu kommit fram till en ny diagnos; vindpinad stressymtom med snöaktig ångestvind
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Vargadotter
Vargadotter