Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tango i rabatten

Utanför dansar Sunnan polka med Markis de Fenêtre
Slänger hans kjolar i en yster dans som ger hopp om vår
Peut-être




Fri vers av prima donna
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-25 11:16



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Vid fönster
spelas upp
månget mönster
som kan göra en
tyster vår peut-être
dansade, som Du så
fint beskriver här...
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

prima donna