Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens hus


Leka och smeka
Måste vi göra för att vara konkreta
Så vi kan visa varandra vad vi verkligen känner
Sådär så det bränner
Jag skulle öppna mig för dej
Jag skulle inte säga nej
Kärleken för dej äro mig för stor
Det är i dej min kärlek bor.




Bunden vers (Rim) av Sofia Hansson
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-17 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson