Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild (coprigth Peter Markurth)


Älskade du min frihet


Älskade du min frihet
dagen i maj då dina ögon lade sig att vila i mina sanningar,

vaknade du någonsin igen
tog du min kärlek i besittning,

visste du min dröm,
känner du mina andetag nu,

då jag avser kyssa dina läppar,
älskar snart vilt,

vi två du är kär,
ser det i dina ögon,

flickan med ett trasigt hjärta väntar
alltid vid min sida

natten styr oss hem
stjärneregnet över våra kroppar,

diamantkvinnans kyss

jag talar tveksamhet med tystnad






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-17 21:54



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin..
2010-01-18

  ettjag
oj
vad fint, jätte vackert.
jag läste flera gånger men jag förstår inte riktigt.
vågar man fråga?
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth