Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömd.

jag har blivit varnad
de säger att du är farlig, att du tar sönder allt du rör
så låt mig få gå sönder
varje minut utan dig känns det som jag dör
det är ingen som förstår
men jag har sett förbi alla dina skal
du är vacker inuti
och jag stannar hos dig, mitt hjärta ger mig inget val




Fri vers av Equinox
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-18 17:10



Bookmark and Share


    Going for heaven
Känner igen mig. Gillar dina texter!
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Equinox