Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inspererad av sofias dikt ^^ :P


Dans i spegelsal

I en spegelsal
dansar du,
min bleka vän
Berörd av kylans vindar,
smekt av dödens hand
Men inte tagen
ifrån oss

Med ett byte du dansar,
oskyldigt och fridfullt
Hon misstänker inget
Hon tror på dig
Men om hon skulle öppna sina ögon
skulle hon se att hon dansar ensam
i speglarnas land

- Ty mörkrets barn saknar spegelbild




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 456 gånger
Publicerad 2005-10-27 21:49



Bookmark and Share


  Sofiapoema
Glömde!

beryg: 10+++++++++++
2005-10-28

  Sofiapoema
Gaaaaaaah!!! Wonderfull! UNDERBAR!!! LOVE IT!!!jag älskar

Berörd av kylans vindar,
smekt av dödens hand
--> Men inte tagen
ifrån oss <--


WoW! är det den visonen du fick av min eller?
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson