Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orden kom efter mardrömmen jag hade


ORDEN SOM GJORDE ONT

Det gör mig så ont, när det sägs
att vi är älskade från första stund

Ja la mig för att vila en stund, när
jag kom hem, kände mig trött, jag
somnade

Drömde mardrömmar, så när jag
väl vaknade ordentligt, visste jag
inte riktigt var jag var

Det gör så ont i mig, tror och känner
inte att jag var älskad från första stund
men jag kan fel, men inom mig känns det
inte så

Många ord har en gång sagts till mig,
som litet barn, jag förstod det inte då
men ju äldre jag blir, gör orden ont,
mycket ont

Jag vill inte minnas, men i drömmen
kom dom till mig igen, det var inte
meningen, att jag skulle bli till

Idag drömde jag om det igen, orden
som en gång sades till mig, men jag
förtränger dom, vill inte minnas hur
dom en gång sades till mig, och på
vilket sätt

Men nu är det så, att jag finns, lever
här och nu, trots att jag inte var ämnad
att komma till världen, men Någon såg
till att jag finns, och visat mig den väg
jag ska vandra



anits 19 januari 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-19 19:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Den Gud som viskade sitt bliv
Han ville mening med ditt liv
2010-01-26

  poetryGirl
jag förstår hur du känner...
2010-01-19

  Eva Helene VIP
Fin beskrivning av hur lätt gamla sår kan rivas upp igen!
2010-01-19

    sajo
Vilken smärtsam upplevelse.

Jag vet inte vad jag skulle gjort om inte du funnits till hands för mig och fått mig att inse vissa saker här i livet.
2010-01-19

  aol
så ruggigt smärtsamt att bära med sig sånt,
2010-01-19

  Bibbi VIP
Smärtsam läsning om smärtsamma ord...som ingen borde fått höra.
Jag blir mållös men känner verkligen med Dig.
2010-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Det var visst meningen att du skulle bli till. Gud ville det.
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP