Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur en dag kan börja, kanske blir den härlig, kankse inte


En härlig dag.

En härlig dag,
börjar med klockan som ringer i mitt öra.

Den obenhörliga morgonen som tillhör den härliga dagen,
golvet under mina nakna fötter är kallt.

Kylan nyper mina kinder under morgonpromenaden med hundarna,
den här härliga dagen.

Varma vattendroppar på min hud i duschen,
när jag försöker att vakna en härlig dag.

En stor frukost,
sen,
är jag redo!

För en härlig dag.....




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-19 20:38



Bookmark and Share


  thyra
Härlig livsgnista i dina ord. Fint!
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria