Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var går vi i slutet i begynnelsen


Ekon av gångna steg
dånar som vattenfall
sprungna ur djupa
skogars livsbejakande
mörker

öronbedövande

där allting började
där allting slutade
där livet föddes
där döden mötte
i famntag som störtar
även den starkaste
där kärleken stärker
även den sköraste

var går du
var går jag
var går vi

ut ur livet iklädda
annan form på slutskedets
ofrånkomliga tröskel
där begynnelsen lyser
med sin absoluta närvaro och
slutet med sin totala frånvaro




Fri vers av SeXara
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-20 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara