Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facklan

Jag är ett lidande barn och jag är ännu naken
Samma källa som ger vatten åt haven
och fuktar gräset med dagg
Är källan till mitt pulserande blod

Jag är ett lidande barn och mina fingrar är strålar av ljus
Mitt skri är ett eko i rymden
Följ mina steg, följ mina steg och tänd min fackla

Tänd min fackla och den skall brinna tills den dag jag slocknar
Och du skall minnas mig
Blott som en strimma av flammande ljus
I den mörka natten…




Fri vers (Modernistisk dikt) av Erik H.J Hultin
Läst 418 gånger
Publicerad 2010-01-20 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin