Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidiga tonår

Minns du besvikelsen? När vi vuxit ur våra kläder och

kikat över kanten. Tonåren som urholkade allt.

 

Lysrören under ögonlocken. Svettiga lokaler

med skygga blickar i discolampans skuggor.  

 

Alla vägar vi trampat i hopp om att göra avtryck

 i asfalten.  Allt vi gjort och glömt. Allt vi

inte gjort som ekar.




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 582 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-20 19:01



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Supersuggestivt! Så talande små allegorier!! Eller var drömmen att sätta spår i asfalten faktiskt bokstavlig?
2013-05-20

  louise svensson
Vackert!
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin