Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar..

Vi klär på oss skuggorna. Dagar då orden smakar

papper och kärleken ligger avblommad i gräset.

 

 Hymner stiger ur askfat. Måsarna river himlen.

Själen är ett hål, som växer ju mer det trasas sönder.




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 463 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-20 20:33



Bookmark and Share


  Tomas Söderlund
Det här är briljant.

Sista raden känns inte riktigt lika naturligt fullbordad som de övriga, när jag läser.
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin