Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakernas tillstånd

Det gäller ett liv. Inte vad som finns,

utan hur leva i detta något som finns.

 

Att stappla med sanningens växtvärk

i kroppen. Att aldrig se, men bländas.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Erik H.J Hultin
Läst 582 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-26 20:10



Bookmark and Share


  Rebella
snygga ord med ett budskap som gillas
2013-06-02

    ej medlem längre
livet är inte att begripa, det är att gripa (gunnar björling).
2013-05-31

  Ericafika
Jag älskar de här orden. Särskilt inledningen, den tar jag mig nog friheten att spara. Känns som den tankegången behövs ibland. Tack.
2013-05-30

    ej medlem längre
vision
ärt
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin