Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravplats

Sanddynor bortom gravstenar i kopiösa rader
Här har de ordnat allt efter den avlidnes vilja
En rosenkvist och en tistel på stranden till ett nattsvart
Skummande hav
Rytande skoningslöst

Vita ruiner av marmor
Vita ruiner begravda i andetag av sand

Det var den avlidnes vilja
Att begravas vid den plats där stolta
Livströtta klippor
Möter ursinnigt livstörstande hav
I tångsvallande kärleksakter
Mot bränningar och korallvita skär
Och där färglösa moln glider sakta
Som publik över skugglagda bänkrader
I den bortglömdes teater




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-20 16:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen enastående :)
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin