Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilande tårar


ser skriken eka genom mörker
livet flyr

binder dig i mina drömmar
en ros i fångenskap

dofter speglar mina tankar

natten lever i en tår




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-20 20:14



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vacker
2010-01-21

  Maiah VIP
känns som någon man vill hålla kvar...starkt...berörande
"Natten lever i en tår" vacker formulering som man vill hålla kvar och tänka över...
2010-01-20

  Baystream
väldigt vackert
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth