Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök på en Siciliana ... Andra raden upprepas,

och första raden rimmar genom alla stroferna:)




och alla möter glitterögons guld...

 

I flingors tjocka matta glider sparken
och alla möter glitterögons guld

Hon glädjes åt att mattan kläder marken
och alla möter glitterögons guld

I sakta mak hon tittar runt i parken
och alla möter glitterögons guld

Nu björken visar upp den svarta barken
och alla möter glitterögons guld

De hennes blickar möter ler mot sparken
och alla möter glitterögons guld

 

(c) tk.

 

 




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-20 21:06



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
Åh, man vill ut och åka spark. Du är verkligen skicklig.
2010-01-21

  Johan Bergstjärna VIP
Fint!
2010-01-20

    ej medlem längre
Jag blir bara mer och mer imponerad av dig!*ler stort*
Verkligen snyggt komponerat!
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra