Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick orden av en katt


Sången

Det här är en ny sång
som jag sjunger för dej

det här är en ny sång
den är bara för dej

den har handlar om allt
som kan göra dej lycklig

ja den har allt du kan önska
som gör dej glad

som ett rinnande vatten
rakt i din själ

värmer hjärtat
den vill dej väl

spelar ingen roll
vem du är

sången är din
den har dej kär

får dej att kurra
som en katt

gör dej ett med livet
den har en skatt

nu får du den sången
som jag gjort för dej

sjung den på ditt sätt
så den sprider sej
sjung den på ditt sätt
så sprider den sej






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Water VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-01-21 12:14



Bookmark and Share


  Skogsfen.
Det var inte dåligt, var rädd om den katten. / Skogsfen
2013-01-25

    Röllekan
Den är underbar och det känns som den är skriven till mig.
2011-04-21

  Anna*
Tack för den sången! Det är dags att börja ta reda på vad som kan göra mig lycklig. Allt gott till dig!
2010-01-25

  Desire'e
det var bra skrevet och ett djup av insikt lyser igenom
2010-01-23

  noname_realmind
Tacka katten och pussa den på nosen från mej...

Sjunger vidare genom livet... ;)
2010-01-22

    baruk
Vacker och, som sagt, trallvänlig. Jag anar att Du har satt en melodi till den.
2010-01-22

  Mr Lindemann VIP
trallvänlig
2010-01-22

    ej medlem längre
Jättefin!
2010-01-21

    leelee
Jag fick riktig bra musik till orden här hos mig! Den var lätt att ta till sig. Magisk katt....:-)
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP