Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så det kan gå haha


Mordet




Galenskapen av hans experiment var hämmande..
Detta exempel av renodlad vanebildning av männskosläktet.

Hela dess existens fanns i hans inre, den blödande men ack så rofyllda begäran,
Begäran över att vara fulländad, perfektionist till minsta möjliga marginal

Hon låg orörlig, han log
Henne lemmar var vita å nakna. Hans iver var också hans övermod

Nu var han utom sig av iver,
NU , var kniven i hans hand, nu var hela hans förstånd så förvridet

Med ett snitt delade han hennes lemmar i två
Men en känsla av lugn hörde han hennes hjärta sakta sluta slå..

Blodet rann likt porlande vatten nedför hennes nakna sköte
Blodet var så tunt, hennes väsen nu så blodigt,
Han var klar , detta var det hans fulländade möte….




Fri vers av Trasig_destination
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasig_destination
Trasig_destination