Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni inser vad den handlar om då ni läser ....


En själ har vandrat vidare n:o 2










Året du berikade denna jord var 1914..
Finland var landet du föddes i..

Min mamma fostrade du väl
Jag fick träffa dig och lära känna din värme och själ

Under mina år som grabb träffades vi mycket
men det han bli många år sen efter det vi ej sågs,
men höll kontakt i godtycke

Förra året fick du se mina barn...

Ett beslut jag känner var av vikt
Du fick sprida glädjen i Gaston och Nova då litet grand.

Lika som du gjort med mig och Jessika..
Du var min mormor i Helsingfors’..

Nu e du min mormor som vakar över mig..
Tack för att jag fick lära känna dig...

Lea Wigell. Du kommer ej bli glömd..
Jag minns dig då du log och såg på mina barn.......

Tårar får rinna innan sorgen är tömd..…
Nu sätter jag punkt för detta plan.....





Fri vers av Trasig_destination
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasig_destination
Trasig_destination