Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oh well one of those daiz...


Tid n:o 3









Jag vaknade kockan sex..
Steg upp, gick till köket, kokade kaffe och åt kex..

Klockan slog nio. Jag var ute i trappen .
Telefonen ringde,.... Det var från tappen.

Hej, du har vunnit ett bensinkort ...............Grattis...
Jag bara , Öh... Va. jag har inget körkort
Tänkte jag lilla stackis?

Nä . fan, jag är glad som det är i stan
Satana, där åkte bussen. med alla utom jag

Ringa chefen igen. Hej jag är sen...((((((
Undra när jag får varning för detta återkommande beteende???????

På jobbet dog jag en liten del idag
Dom serverade skulor i köket, mm redigt behag………….

Kockan 21 var jag hemma .. såg på katterna. kastade mig i soffan
På tre röda var dom där och mös med mig under min varma ylle kofta....

03 00 logga jag ut från cyber- världen
om den berikade mig . Fråga livs värden

Tack och lixom glad
ses igen någon dyster höst dag





Fri vers av Trasig_destination
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasig_destination
Trasig_destination